Studio Arhoj COO

COO/Driftschef til succesfuld dansk designvirksomhed i fortsat vækst

Vi søger en kommerciel COO/Driftschef med flair for god ledelse, idet ejeren ønsker at hellige sig andre aktiviteter i virksomheden. Din vigtigste opgave bliver med andre ord at sikre en positiv, gnidningsfri dagligdag i studiet - med fokus på driften og de administrative opgaver.

Om Studio Arhoj

Vi er et dansk design studio etableret af Anders Arhøj i 2013 i København.
Beliggende i hjertet af byen og med forbipasserende lige udenfor vinduerne, designer, producerer og sælger vi primært hånddrejet keramik og mundblæst glas.
Firmaet har hovedsæde med det meste af produktionen og designbutik i Skindergade 7, hvorfra vi også driver vores webshop og sælger engros til ca. 100 udvalgte butikker globalt.

Jobbet

Som COO/Driftschef består dine opgaver hovedsageligt i at stå for den daglige ledelse af 23 medarbejdere i en travl og konstant afvekslende hverdag. F.eks. at stå for ansættelsen af en ny glaspuster fra London, til at få vagtplanen til at gå op og til at forhandle 5% rabat på en ny glasur osv.

Du er 100% ansvarlig for produktionen og for at sikre, at driften kører effektivt,
uproblematisk og for at nå de planlagte budgetter og mål.
Du står for den økonomiske styring af driften og har det fulde overblik over rentabiliteten på de enkelte produkter fra råvareindkøb til fragt og forsendelse.

Du vil også være ansvarlig for at indgå og optimere leverandøraftaler.

Til ansvaret hører også rekruttering, medarbejderudvikling samt ansættelseskontrakter.
Slutteligt er du en naturlig og aktiv del af det strategiske arbejde sammen med den øvrige ledergruppe & CEO.

Din profil

Fagligt er du godt kørende på disse parametre:

• Ledelseserfaring gerne fra designfirma, detailhandel, produktionsvirksomhed eller lignende.

• Relevant økonomisk uddannelse og solid erfaring med at sikre en profitabel drift.

• Forståelse af produktionsprocessen.

• 4-5 års målbare resultater fra ledelse af større teams.

• Erfaring med leverandørhåndtering og kontraktforhandlinger.

Dine personlige kompetencer:

Du trives i et travlt og småkaotisk, kreativt produktionsmiljø omgivet af ler- og glasmaterialer, papkasser, en værkstedshund som skal klappes, og en ovn, som brænder sammen og skal repareres i går.
Du er mere hands-on end jakkesæt: du er med andre ord klar på at hoppe i arbejdstøjet og hjælpe kollegerne, når der er brug for det.

• Du tænker struktureret og analytisk. Du er visionær og både strategisk og praktisk orienteret og synes, at det er sjovt at tænke langsigtet, kreativt og at kunne se muligheder ude i horisonten.

• Du er god til mennesker, fordi du kan lide mennesker. Du kan lide at understøtte og udvikle på en firmakultur med ansatte fra 10+ forskellige lande og i alderen 18-62.

• Du er synlig og aktiv i processerne og du er god til at kommunikere.

• Du har drive og er engageret, og du formår at bruge dette engagement i dit
motiverende arbejde med medarbejderne.
• Du er ordentlig og ærlig.

Du er flydende på både dansk og engelsk i både skrift og tale.

Uformel arbejdsplads og et dedikeret team

Teamet består af en blanding af designere, kunsthåndværkere, glaspustere, pottemagere og autodidakte ildsjæle, som ser en mening i at bruge dagen på at skabe smukke ting i høj kvalitet.
Gennemsnitsalderen er 30 år, og kulturen er nede på jorden uden fluffy business talk eller varm luft (udover i ovnrummet). Meget få af os tilbringer dagen foran computeren - de fleste glaserer, pakker, drejer, fylder ovne, modellerer eller snakker med kunder. Vi spiser smørrebrød om torsdagen og drikker nogle gange en øl om fredagen.

Vi tør godt stå på mål for, at du her har en unik mulighed for at blive en del af noget så sjældent som en dansk designsucces i vækst på 10. år. Vi har et godt ry, og du får stor indflydelse på vores fortsatte vækst og udvikling.

Sådan ansøger du

Send din motiverede ansøgning + CV til job@arhoj.com
Deadline: Hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende, og vi ansætter, når vi møder den helt rigtige kandidat.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Anders Arhøj, kreativ direktør og CEO, på 29895800 eller påjob@arhoj.com

Vi glæder os til at møde dig!